Renoveringar

Vi på Bygg & Fasadgruppen AB har tillsammans med våra leverantörer tagit fram ett mycket framgångsrikt koncept när det kommer till renoveringar av många lägenheter på kort tid.

Så kallade konceptrenoveringar där vi renoverar både hyreslägenheter och bostadsrättslägenheter. Detta görs vanligast när någon ska flytta ut innan nästa hyresgäst tillträder. Material, vitvaror, kök osv är redan beräknat och finns på lager hos oss eller på vårt egna lager hos leverantören allt för att helt undvika förseningar under renoveringen. Lägenheten rivs och saneras under de första dagarna. All el dras och vatten proppas. Våra målare och snickare sätter igång med sitt arbete och snart är det dags för plattsättaren att börja med badrum, toaletter och kökskakel. Nya golv läggs, nytt kök monteras, dörrkarmar och dörrar tillsammans med foder och golvsocklar monteras. Under den tredje veckan börjar vi bli klara och städfirman kommer då och gör byggstädning och inflyttningsstädning. Vi gör nu våra egna besiktningar av lägenheterna. Vitvaror ställs på plats och installeras. Lägenheterna besiktas sen av oberoende besiktningsman precis i månadsskiftet och den 1:e tillträder hyresgästen. Vårt arbetssätt och täta kvalitetsuppföljningar genererar i att vi på en månads tid har totalrenoverat lägenheten med ett mycket gott resultat.

Vi på Bygg & Fasadgruppen AB har idag gjort 100-tals med lägenhetsrenoveringar riktade mot så kallade Mångmiljonområden, i och med det har vi ett väl fungerande arbetsled och den organisation som krävs för att få det att fungera utan några problem eller förseningar.

Detta implementerar vi även på mindre fastighetsägare och bostadsrättsföreningar vilket genererar i en stor ekonomisk vinning i och med våra stora volymer –För att förtydliga, även de mindre får ta del av de störres rabatter!

 © Copyright 2021, Bygg & Fasadgruppen i Östergötland AB